Inreda Sovrum hotellstil

<hotell_stil> Har du fått inspiration från sovrum med hotellkänsla? Hotellkänsla med mycket och mjuka textilier, lyxig känsla och avskalad och harmonisk inredning vill många ha.

Så här inreder du:
- Ge sängen en lyxigare känsla genom att höja benen och täck sängen med en sängkappa som matchar överkastet. Höj sänggaveln så sängen blir mer dominant i rummet. En klädd sänggavel på sängen ger en lyxig känsla i sovrummet.


Inspiration till att inreda sovrum i hotellstil - Unna dig vackra och lyxiga textilier i sovrummet. Många hotell bäddar sängen med satin-lakan, som ger en sval och mjuk känsla som håller i evigheter. Bädda sängen med många kuddar i matchande örngott, ett tjockt överkast och med en mindre filt som ligger ”kastad” över sängens fotände. Snygga kuddar i olika material skapar lyxkänsla i sovrummet. Blanda gärna bomull med sammet, siden, ull och fuskpäls. En bänk, antingen stoppad eller enkel, vid sängens fotände, förhöjer hotellkänslan.
- Inred med mycket textilier för en lyxig hotellkänsla i sovrummet: matta, gardiner som når ner till golvet eller ännu längre. Häng flera gardiner i olika färger bredvid varandra. Mixa olika stilar och material men ha ändå en röd tråd i inredningen.
- Den ultimata lyxiga känslan uppnår du enklast med en kristallkrona i taket.

Belysning i sovrummet

Belysningen är viktig, inte minst i sovrummet. Det viktigaste att tänka på vid belysning av sovrumsinredningen är att blanda flera typer av ljuskällor: som allmänbelysning i form av en taklampa och komplettera med mysbelysning och riktad belysning som är bra vid till exempel en läshörna. Att ha olika typer av ljuskällor i sovrummet skapar mysiga kontraster.


Walk in Closets

Läs om walk in closets som har blivit en populär inredningstred sista åren även i Sverige.

Walk in closets

Mysig inredning

Karro tipsar om de mysigaste inredningsdetaljerna för att ta fram ett hem man verkligen trivs i .

Inredning

Inredningsbloggen

Inreda är inredningsbloggen där du hittar massor med inspiration till att inreda ditt hem precis som du vill ha det!

Inreda

Inspiration sovrum i hotellstil!

Få mer inspiration till hur du inreder ditt sovrum i snygg hotellstil. Vilka färger ska du välja, vilken inredningsstil vill du ha? Vad är trendigt just nu? Läs mer på inredningsbloggen Cosystyle om hur du hittar den inredningsstil som passar just dig!

Få mer sovrumsinspiration- klicka här!