Inreda Sovrum Inspiration

- Börja med att rensa bort allt som inte ska vara i ditt sovrum. Rensa så mycket du kan så blir det lättare att se vilka möjligheter sovrummet har.

- Samla inspiration till ditt sovrum från bilder på nätet och i tidningar. Det kan vara svårt att bestämma sig för en stil när du ser många vackra inspirationsbilder från sovrum men försök välja den stil som du trivs bäst med helt enkelt och som är lätt att variera. Försök att ha en diskret bas i inredningen av ditt sovrum.


- Fundera ut vilken inredningsstil du vill ha i sovrummet. Vilken stil får du mest inspiration från? Är det en stilren hotellstil, en snygg New England stil eller en romantisk lantlig stil du vill ha?
- Hur ser golv och väggar ut i rummet? Om du har mörka golv så kanse vita möbler kan vara bra för att ljusa upp. Om du vill ha mörka möbler så ska du kanske försöka använda lite ljusare textilier så det inte blir för mörkt.
- Sprid ljuset i inredningen. Ljuset är viktigt när du inreder ditt sovrum. Bordslampor med dimmer ger bra myskänsla. Satsa mer på mindre ljuskällor än på takbelysning. Ställ gärna flera ljuskällor bredvid varandra, det blir ett mer dramatiskt intryck än att sprida ut dem i inrednigen. Storleken skall alltid anpassas efter rummet och takhöjden: en allt för stor krona gör att rummet känns mindre. Detta gäller för alla typer av taklampor, så utgå alltid från rummets storlek. Levande ljus gör stor skillnad för en lyxig stämning på vintern men även på sommaren.


Walk in Closets

Läs om walk in closets som har blivit en populär inredningstrend sista åren även i Sverige.

Walk in closets

Mysig inredning

Karro tipsar om de mysigaste inredningsdetaljerna för att ta fram ett hem man verkligen trivs i .

Inredning

Inredningsbutiken

En inredningsbutik där Karro satt samman ett utbud av utvalda snygga möbler och andra inredningsprodukter

Inreda

Vacker himmesäng - månadens vara

Vacker himmelsäng av massivt gummiträ och MDF. Avsedd för resårmadrass (madrass ingår ej). Totalmått: 187x212 cm. Höjd 200 cm. Bäddmått 180x200 cm. Lev. omonterad. Fraktvikt 58 kg.

4499:-

Läs mer om sängen..